Hrvatski radio

Radio Zadar

Planule karte za Avione 2

14.07.2014.

08:58

Autor: HRT-Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U samo pola sata jutros su „planule“ sve karte za premijeru Disneyevog crtanog filma Avioni 2 koja će se održati u hangaru zračne luke na Zemuniku.

Airtractor  postao je glavni lik novog Disneyevog crtanog filma „Avioni 2 - Nebeski vatrogasci“ u kojem su svoje uloge imala i trojica pilota iz Zemunika: satnici Danijel Kos i Igor Trošelj te natporučnik Ivan Papak. Upravo stoga premijeru će film imati u vojarni Zemunik , u srijedu 16. srpnja u 21 sat. O velikom interesu za neuobičajenu lokaciju za premijeru filma govori i činjenica da su jutros u samo pola sata rasprodane sve ulaznice. 

Inače, u srijedu prije premijere filma, od 19 sati, za posjetitelje će biti organiziran mini dan otvorenih vrata, a to znači razgledavanje aviona i helikoptera, nagradne igre i atraktivni letački program. Bit će to prava mala feštica za najmlađe posjetitelje koji će moći uživati na ljetnom otvorenom kinu na stajanci uz avione  i helikoptere gledajući junake gašenja požara iz zraka.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.