Hrvatski radio

Radio Zadar

10:06 / 20.06.2014.

Autor: sjm

Počinje 5.susret surfera Zrmanja 2014.

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tečajem za one koji se žele okušati u veslanju na dasci danas poslijepodne u Obrovcu počinje 5. susret surfera Zrmanja 2014.

Pobornici ovog oblika rekreacije koriste ga za obilazak naših nacionalnih parkova i parkova prirode te na taj način  spajaju ugodno s korisnim, a Zrmanja će kažu biti fizički najzahtjevnija i najduža dionica, pa je dobila naziv Kraljevska utrka. Sama utrka kreće sutra u 12:00 sati.

Raspored V. SUPer Surfers Challeng Zrmanja 2014

20.06. – petak, poslijepodne održavat će se prezentacije SUP veslanja i tečajeve za sve one koji si sport željeli isprobati te pronaći svoju ravnotežu i uopće vidjeti o čemu se tu radi. Svi su pozvani bez obzira na uzrast.

21.06. – subota, točno u podne kreće utrka dionicom dugom 12 km!  Zato svi Vi koji ste to već probali i pratite trendove ili već imate i svoju dasku – SUP na auto i pravac Zrmanja.

22.06.2014 – nedjelja, dodatni dan za sve one koji se srame, a stvarno bi željeli probati taj novi sport koji plijeni sve više pozornosti i zahtjeva ponešto ravnoteže. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.