Hrvatski radio

Radio Zadar

Predstavljena pjesma "Zadar je najbolji, Zadar je slavan"

26.11.2022.

13:09

Autor: Iva Rogić

Tomislav Pehar

Tomislav Pehar

Foto: Iva Rogić / Radio Zadar

U prostoru Dvije palače danas je predstavljena pjesma i videospot "Zadar je najbolji, Zadar je slavan". Nakon dvije godine predanog rada zajednički projekt posvećen zadarskom sportu ugledao je svjetlo dana. Projekt je okupio brojne zadarske sportaše i glazbenike koji su svojim djelovanjem promicali Zadar.

Ovaj je projekt okupio oko 150 najboljih zadarskih sportaša, glazbenika i glumaca, svatko od njih dao je svoj doprinos kako bi se poznata zadarska navijačka pjesma "Zadar je najbolji, Zadar je slavan" otrgnula od zaborava i sačuvala kao gradska tradicija. 


"Radi se o inicijativi Kreše Butića. Htjeli smo očuvati pjesmu "Zadar je najbolji, Zadar je slavan". Dugo je trajalo, puno smo se puta sastajali. Jedan veliki posao je iza nas, a ono što je najbitnije, pjesma će ostati svim generacijama" - rekao je profesor Tomislav Pehar, producent pjesme gostujući jutros u programu Radio Zadra emitiranom s Adventa u Zadru. 

Tomislav Pehar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.