Hrvatski radio

Radio Zadar

Preko dobiva novi hotel, Ugljan novi društveni dom

09.04.2021.

08:39

Autor: RZD-Zadarska županija

foto: Zadarska županija

foto: Zadarska županija

Foto: - / -

U Preku se gradi novi hotel u samom centru mjesta. Riječ je o boutique hotelu s 4 zvjezdice koji će imati 14 soba, a hotel bi prve goste trebao dobiti već ovog ljeta - objavljeno je na stranicama Zadarske županije :

Unatoč korona krizi koja je donijela značajan pad turističkih brojki, u Preku se gradi novi hotel u samom centru mjesta. Riječ je o boutique hotelu s 4 zvjezdice koji će imati 14 soba, a hotel bi prve goste trebao dobiti već ovog ljeta.
U mjestu Ugljan trenutno se dovršavaju radovi na uređenju i opremanju Društvenog doma za što je Općina Preko preko Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije osigurala 800 tisuća kuna.
Na otoku Ugljanu provodi se jedan od financijski najvrjednijih projekata u zdravstvu, energetska obnova 5 zgrada Psihijatrijske bolnice Ugljan. S ostvarenim uštedama na grijanju i hlađenju uložit će se u poboljšanje kvalitete rada ove županijske ustanove, kao i u realizaciju novih projekata za koje je bolnica već pripremila dokumentaciju.
To je samo jedna od nizu naših investicija u zdravstveni sustav kojima je cilj osigurati bolje uvjete kako pacijentima tako i zdravstvenom osoblju - najavio je prilikom obilaska radova župan Božidar Longin - navodi se u objavi.

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.