Hrvatski radio

Radio Zadar

Prijave za HTZ-ove nagrade do 15.rujna

04.09.2014.

13:14

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa svojim lokalnim sustavom turističkih zajednica provodi akciju nagrađivanja izvrsnosti i dostignuća u turizmu u 2014. godini. Akcija koju HTZ provodi obuhvaća tri prestižne nagrade - turistički događaj, kulturnu atrakciju i inovaciju godine.

Hrvatska turistička zajednica ovih je dana objavila poziv za nagrađivanje izvrsnosti i dostignuća u turizmu. Nagrada „Turistički događaj godine" dodjeljuje se događaju koji predstavlja primjer najbolje prakse u turističkoj industriji u svim aspektima svog poslovanja te predstavlja primjer za ostale događaje i turističku industriju u cjelini.

Nagrada „Kulturna atrakcija godine" dodjeljuje se kulturnim turističkim atrakcijama regionalne ili nacionalne razine atraktivnosti koje doprinose turističkom iskustvu destinacije.

Nagrada „Inovacija godine" - dodjeljuje se tvrtci ili organizaciji koja ima najinovativniji proizvod, uslugu ili proces u turizmu, što znatno doprinosi turističkom iskustvu destinacije.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 15.rujna isključivo na internetskim stranicama HTZ-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

17 h

Nadin 2022

Kušanje vina