Hrvatski radio

Radio Zadar

Pupić Bakrač: Svaki kriminalac može biti vijećnik ili gradonačelnik

03.10.2014.

12:55

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vijećnik Marko Pupić Bakrač na današnjoj konferenciji za novinare istaknuo je da zaštitari po Zakonu nisu smjeli upotrijebiti protiv njega fizičku silu. "To je jučer više ličilo na uličarstvo, nego na zaštitarstvo", rekao je Pupić Bakrač koji je također istaknuo da ne zamjera zaštitarima koje smatra svojom braćom te da ih neće tužiti.

Slažem se s gradonačelnikom Kalmetom da svaka budala može biti vijećnik i gradonačelnik - istaknuo je Pupić Bakrač. 

     - "Na žalost, realnost je još gora, svaki kriminalac može biti vijećnik, gradonačelnik ili saborski zastupnik. A što se tiče postupanja HDZ-a, oni se bahato bezobrazno i nasilnički ponašaju već 20 godina. Njihovo ponašanje najbolje opisuju riječi Živka Kolege – "to nigdje ne piše to je moje tumačenje". Eto, to su njegove riječi, i sad bi se mi trebali boriti demokratskim metodama" - rekao je Pupić Bakrač, dodajući kako se situacija jučer mogla elegantno riješiti prekidom i nastavkom drugi dan. "Meni ne bi bio dozvoljen ulaz, za to se zalagao Živko Kolega. Međutim, gradonačelnik Kalmeta i Joso Nekić zalagali su se za protuzakonitu primjenu sile, htjeli su pokazati silu i moć, a pokazali su jad i nemoć" - poručio je vijećnik Pupić Bakrač.

      

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.