Hrvatski radio

Radio Zadar

Radionica za poduzetnike

26.01.2014.

08:50

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Zadru se sutra održava radionica za poduzetnike na kojoj će biti predstavljen natječaj Ministarstva poduzetništva : „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“.

Radionica za poduzetnike u Zadarskoj županiji održat će se 27. siječnja 2014., s početkom u 08:30 sati u Hotelu Kolovare. 

Rok za predaju projektnih prijedloga je 21. veljače 2014., a potencijalni prijavitelji su mikro, mala i srednja poduzeća iz sektora industrije i usluga (turizma), koji planiraju proširenje svojih proizvodnih/uslužnih kapaciteta, prema točno određenim uvjetima navedenima u natječaju. Sredstva u su bespovratna i ukupno je na raspolaganju 255.714.160,00 kuna. 

Kako bi se poduzetnici što bolje pripremili za ovaj natječaj, u suradnji sa HGK Centrom za EU te Ministarstvom poduzetništva i obrta, HGK Županijska komora Zadar organizira radionicu na kojoj će zainteresirani moći dobiti konkretne informacije o uvjetima natječaja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.