Hrvatski radio

Radio Zadar

Sedma Vakanza 21. srpnja

10.07.2014.

14:00

Autor: Suzana Dražić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pred nama je VAKANZA, Vaterpolski Amaterski Kup „Antivaterpolista i Neplivača" Zadarskog Akvatorija. Sedmu godinu zaredom Vakanza će okupiti zaljubljenike u vaterpolo od 21. srpnja do 16. kolovoza.

Utakmice se kao i obično igraju na zadarskoj Rivi, najavio je u ime organizatora Borut Gatara: Sportski dio natjecanja počinje 21. 7, prijave su 19-og u 14 sati. Istu večer je izvlačenje skupine parova u 21 i 45. Do sada je prijavljeno 15 muških i 4 ženske ekipe. To je rekordan broj ženskih ekipa na turniru. Utakmice se igraju po već ustaljenim propozicijama i pravilima VAK"AN"ZE, koja uključuju teren manjih dimenzija,manje golove i loptu broj 4.

Svaka ekipa razigrava se po skupinama, a dalje se kroz četvrtfinala i završnicu „Fantastične Četvorke" bore za titulu najboljeg. Ove godine ponovo se vraća turnir za žene koji će bit na rasporedu 7 i 8 Kolovoza.
Pored sportskog dijela održati će se i zabavni program naziva SP&M FIESTIVAL koji ove godine donosi mnoga zanimljiva imena domaće i strane glazbene scene.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.