Hrvatski radio

Radio Zadar

Subotom putujemo: Uživo iz Benkovca

04.07.2014.

14:49

Autor: HRT centar Radio Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nismo slučajno ove subote u Benkovcu: u petak VINFEST, a dan kasnije BUKARA Cijelo ljeto Radio Zadar će subotom emitirati poseban zabavno - turistički jutarnji program uživo iz turističkih središta na području naše te susjednih županija ... putujemo u Benkovac.

Zbog svojih povijesno-kulturnih i etnoloških posebnosti, ali i vrhunske eno-gastronomske ponude Bukovica i Ravni kotari pravo su otkriće za goste koji ljetuju na obali. Turistička ponuda Benkovca sve je sadržajnija.

Što se nudi, gdje se može kušati vrhunsko vino, pojesti domaća spiza; kojim biciklističkim stazama možemo za par sati lagane vožnje obići liburnsku Asseriu, utvrdu Kličevica ili franjevački samostan u Karinu; što je "četverokuka" – o svemu tome, pomalo, poslušajte u jutarnjem programu SUBOTOM PUTUJEMO  

Uz brojne zanimljive goste, nagradne igre i dobru glazbu, ove subote s vama su voditelji Vladimir Šetka i Žana Morović Rudić, glazbeni urednik Toni Dunatov, tehnički realizatori Hrvoje Aras, Maksim Adum i Danijel Mandić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.