Hrvatski radio

Radio Zadar

Tko će biti novi trener?

01.07.2014.

11:27

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Rajko Vidaković, Ante Nazor, Dražen Anzulović, samo su neka od imena koja se spominju kao mogući treneri Košarkaškog kluba Zadar. Ili možda netko sasvim drugi? Ipak, u klubu ne žele izlaziti s imenima sve dok se konačno ne odredi tko će biti novi trener.

Kada ćemo saznati ime stručnjaka koji će voditi KK Zadar sljedeće sezone u regionalnoj ABA ligi pitali smo sportskog direktora, Branka Skroču.

Mene uopće ne hvata panika za roster ekipe i za trenera. Ove godine će ionako početi sezona nešto kasnije zbog Svjetskog košarkaškog prvenstva koje se održava u rujnu. Nekoliko je trenera u žiži našeg zanimanja i netko od njih će biti izabran za trenera. Mislim da nije korektno prema njima jer imaju obveze u matičnim klubovima, gdje su radili do sada, ali i nekih privatnih obveza, tako da je dogovoreno da se ne izlazi s imenima dok se konačno ne odredi tko će biti trener Zadra - rekao je Skroče.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.