Hrvatski radio

Radio Zadar

U "Grintalici" riješeno još jedno vaše grintanje

27.05.2022.

09:08

Autor: Suzana Dražić

Put Vrela prema Maziji

Put Vrela prema Maziji

Foto: RD / Radio Zadar

Ne stignemo često na portalu objaviti rezultate emisije "Grintalica", ali,za promjenu,evo primjer. Okoliš na cesti Put Vrela prema Maziji zahvaljujući "Grintalici "nikada nije bio čišći!

 "Uz tu cestu raste drača,trava nije pošišana. Ima škartoca, kesa, madraca,ne znam,valjda kada kada  čovik tuda prođe da se i malo odmori. Na jednom jasenu već 6 mjeseci visi najlon kao da  Advent uvik traje", slikovit je bio naš slušatelj.

Grintanje smo proslijedili  pročelniku Komunalnog odjela Grada Zadra Robertinu Dujeli koji je gostovao u emisiji prošloga petka i koji je odmah angažirao Nasade i Čistoću i sada okoliš na cesti Put Vrela prema Maziji zahvaljujući "Grintalici "nikada nije bio čišći!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Grintalica

Svaki petak od 10:15 sati u eteru Radio Zadra građani grintaju. Grinta se na telefon 314 315. Recite javno u programu što ste uočili u gradu i županiji, smeta vam i mislite da oni koji su odgovorni ne rade svoj posao.

Poslušajte u Slušaonici