Hrvatski radio

Radio Zadar

Udruga "Eko Zadar zapošljava"

14.05.2014.

08:13

Autor: HRT-Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ako ste nezaposlena osoba s područja Zadarske županije, i spremni ste na rad u sklopu projekta financiranog od strane Europske unije, imate tu mogućnost kroz projekt „B.hive“.

Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko-Zadar“, u suradnji s HZZ-om - područnim uredom Zadar, u sklopu projekta „B.hive: Ujedinjene organizacije civilnog društva za razvoj ljudskih potencijala“, objavljuje poziv s ciljem zapošljavanja na rok od godine dana u udruzi „Eko-Zadar“ na mjesto PR-a. 

Poziv za zapošljavanje je objavljen na službenoj web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje:

http://www.hzz.hr/default.aspx?id=16720 

Novi zaposlenik/ca će se pridružiti već odabranoj knjigovotkinji, web-dizajneru te voditeljici izrade i provedbe projekata u novoopremljenom uredu u Zrinsko-Frankopanskoj 3 na Relji. Iz tog ureda, čije je uređenje i opremanje financirano od strane Europske unije, novozaposlene osobe pružati će svoje usluge organizacijama civilnog društva koje će ih besplatno koristiti na rok od godine dana. Poziv za udruge, buduće korisnice usluga, biti će objavljen kroz sljedeći tjedan na web stranicama „Eko-Zadra“ te na facebook stranici projekta „B.hive“ gdje možete pronaći i ostale informacije o projektu. 

Projekt „B.hive“ provodi se u sklopu programa dodjele bespovratnih sredstava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja“ iz IPA IV Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala. Glavni cilj projekta je osnažiti ulogu organizacija civilnog društva (udruga) u poticanju rasta zapošljavanja i razvoju ljudskih potencijala u Zadarskoj županiji. 

Provedba projekta traje 20 mjeseci te mu je ukupna vrijednost 187.358,07 EUR, od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda financira 93,92%, tj. 175.968,07 EUR.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.