Hrvatski radio

Radio Zadar

Uhitili pedofila tek puštenog iz zatvora

16.10.2014.

09:53

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarska policija je uhitila 47-godišnjega državljanina Bosne i Hercegovine zbog sumnje na bludne radnje nad djecom i maloljetnicima.

Kako neslužbeno doznajemo pratio je i dirao više djevojčica na Voštarnici. Uhićen je navodno nakon prijave nekoliko roditelja, a kako se doznaje i ranije je zbog sličnih djela bio u sukobu sa zakonom. Stanari više ulica na Voštarnici su nam rekli kako su primijetili da vreba djecu, o čemu su obavijestili i policiju.  

Nedavno se vratio iz zatvora, gdje je služio kaznu zbog pokušaja silovanja. I prije toga je robijao, pa je nakon zatvora spavao u Caritasovu prenoćištu na Voštarnici. No, nakon povratka sa zadnjeg odsluženja kazne u prenoćište se nije vraćao, ali je bio korisnik Pučke kuhinje. Korisnici i djelatnici su nam rekli kako nije bio agresivan, ali da im je poznato da je prije nekoliko dana istukao ženu s kojom je u vezi. Navodno je uhićen upravo u blizini Pučke kuhinje.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.