Hrvatski radio

Radio Zadar

Vozač se sam prijavio policiji

11.11.2014.

11:36

Autor: N. Barać

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon što je zadarska policija dva tjedna tražila pomoć medija i građana koji imaju bilo kakve informacije o prometnoj nesreći koja se dogodila još 25. listopada, kod Veslačkog kluba, jutros se vozač sam prijavio zadarskoj policiji. Riječ je o 73-godišnjaku sa šireg zadarskog područja, koji je teže ozlijedio pješakinju - rekao nam je glasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan.

        Mi smo kriminalističkim istraživanjem ove prometne nesreće došli do saznanja o vrsti i marki automobila koji je prema našim informacijama sudjelovao u prometnoj nesreći i nakon toga smo uz pomoć medija zamolili građane da nam jave ukoliko imaju saznanja o toj nesreći, a isto tako pozvali i vozača automobila da se sam javi u prostorije prometne policije. Evo jutros, zahvaljujući između ostaloga i medijskim objavama ove vijesti vozač koji je upravljao automobilom sam se javio u prostorije postaje prometne policije Zadar. Radi toga zahvaljujemo svim građanima i svim medijima koji su prenijeli vijest i time doprinijeli uspješnom okončanju ovog istraživanja - kazao je glasnogovornik Elis Žodan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.