Hrvatski radio

Radio Zadar

Zatvorena Put Dikla od križanja s D. Špike/ A. Petričić i A Mihanovića pa do razkrižja Puta Dikla sa Šenoinom i Valerija De Ponte

16.01.2023.

10:53

Autor: tp

Radovi na Putu Dikla

Radovi na Putu Dikla

Foto: Toni Pajkin / Radio Zadar

Jutros su krenuli radovi u sklopu aglomeracije na Putu Dikla. Stoga je za sav promet zatvoren dio ove ulice od križanja Puta Dikla s ulicom Denisa Špike te Asje Petričić i ulice Antuna Mihanovića do križanja kod restorana Mama mia, odnosno do raskrižaja Puta Dikla s ulicom Augusta Šenoe i ulice Valerija De Ponte.Promet se iz grada prema Puntamici i Diklu preusmjerava u Šenoinu odnosno Asje Petričić. Nakon što se prošle godine radilo u Sutomiškoj ulici, a potom i u Maka Dizdara od danas su bageri "napali prometnu žilu kucavicu" prema zapadu grada. 


Prema informacijama i razgovoru  s radnicima Vodoinstalacije, koji su uoči vikenda pripremili cijevi za privremenu vodoopskrbu obiteljskih kuća uz taj dio Puta Dikla, očekuje se da će radovi trajati do početka ljeta.    

Radovi na Putu Dikla

Radovi na Putu Dikla

Foto: Toni Pajkin / Radio Zadar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.