Hrvatski radio

Radio Zadar

Završila burna sjednica Gradskog vijeća

02.10.2014.

19:57

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Preostali vijećnici, velikom većinom iz vladajuće koalicije, brzo su prošli kroz svih 14 točaka Dnevnog reda. Jedna od njih bila je i rad gradonačelnika u prvih šest mjeseci.

Gradonačelnik Božidar Kalmeta se u svom obraćanju vijećnicima, govoreći o trudu privlačenja novih investicija i planu smanjenja nezaposlenih, osvrnuo na fotomontažu na kojoj je prikazan u društvu zadarskog gospodarstvenika Zdenka Zrilića s nazivom Široka ulica na turskom jeziku, a koju je novinarima dijelio vijećnik Pupić Bakrać. 

I onda imate ovo što ste imali jutros, gradskog vijećnika koji okolo dijele nekakve fotomontaže, mene i još jednog gospodina. Dakle, jedan investitor koji je investirao na cijelom Mediteranu, Dogus grupa iz Turske, ne zagovaram nikoga, ali ako me prozivaju imam se pravo braniti, koji je investirao u Hrvatskoj na više mjesta, svugdje je dobrodošao, a kod nas što? Svi rade na tome da investicije dođu, a oni? I odatle moja izjava da svaka budala može biti vijećnik, rekao je zadarski gradonačelnik. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.