Hrvatski radio

Radio Zadar

Zbog kiše "Dan ljepote i zdravlja" održat će se u City galleriji

26.04.2014.

07:00

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Umjesto na Forumu "Dan ljepote i zdravlja" zbog kiše se održava u City galleriji, pored zelene tržnice. Novoj zadarskoj manifestaciji cilj je promocija lokalnih obrtnika čije je poslovanje vezano uz brigu o ljepoti i zdravlju poput salona za uljepšavanje ili fitness klubova. Uz to, manifestacijom se želi educirati građane o zdravom načinu života. Mjerenje indeksa tjelesne mase i modna revija neki su od najavljenih sadržaja manifestacije. Početak je u 10 sati.

Poliklinika Mešter će raditi preglede madeža i preporuke o uklanjanju (metodama, oporavku itd). Liječnici koji će biti dostupni na info pultu bit će primarius dr.sc. Ante Munitić, ORL specijalist i plastični kirurg glave i vrata te dr.sc. Mladen Duduković, plastični i rekonstrukcijski kirurg koji će se baviti i temama estetske kirurgije i kozmetologije.

Natur House je vodeća tvrtka u nutricionizmu i dijetetici i prisutan je u više od 30 zemalja u svijetu. Više od pet milijuna ljudi u svijetu posjetilo je Natur House s ciljem smanjenja i kontrole težine. U specijaliziranoj trgovini za nutricionizam i dijetetiku, Natur House u City Galleriji, pri kupnji dodataka prehrani na biljnoj bazi dobivate uslugu besplatnog nutricionističkog savjetovanja, izradu individualnih prehrambenih planova i motivacijsku potporu pri postizanju željenih ciljeva. Stručnjaci Natur Housa će na Forumu mjeriti indeks tjelesne mase te djeliti savjete o pravilnoj prehrani.

Fitness centar Omnia će se Zadranima osim preko info pulta predstaviti i performansom, gdje će svi okupljeni na Forumu moći naučiti vježbe za oblikovanje tijela.

Salon Callista Visage će pokazati Zadrankama kako se u kratkom roku mogu našminkati i održati šminku postojanom u ljetnim mjesecima. Također, radit će se makeover.

Za frizure i savjete o njima je zadužen Frizerski salon Goga koji će također djeliti savjete o brzoj i postojanoj frizuri.Od kozmetičkih brandova sudjelovat će Kozmo koji će predstaviti nove trendove u kozmetici i njezi tijela.

U organizaciji AG&AM Fashion Organization održat će se modna revija na kojoj će poznata hravatska dizajnerica Ivana Jurić predstaviti dio svoje proljetne kolekcije, zajedno sa frizurama i make up-om koji će napraviti saloni za uljepšavanje Neli, VIP, Goga i Callista Visage.

Santa i Maraska će osigurati piće za sve sudionike, Forum će dekorirati Vjenčanja Diora, tortu koju ćemo podjeliti  Zadranima napravit će Tortica.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.