Hrvatski radio

Radio Zadar

Zimske radosti u zadarskom zaleđu

29.01.2014.

11:54

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Benkovčani uživaju u zimskim radostima – javlja ekipa HRT Centra Zadar koja upravo putuje od Benkovca prema Obrovcu. Prometnice u Benkovcu su prohodne, a ni temperatura zraka nije ispod nule. S druge pak strane problema ima prema Gračacu. Zatvorene su prometnice Obrovac - Gračac, Gračac - Sveti Rok i Gračac – Udbina.

      Snijega je na benkovačkom području kao i u samom gradu Benkovcu nekoliko centimetara, ima ga i na području Obrovca a kako doznajemo najviše je snijega u Gračacu.

       Benkovčani uživaju u zimskim radostima. Dugo se, kažu, snijeg nije ovako zadržao. Srećom, prometnice u Benkovcu su prohodne a ni temperatura zraka nije ispod nule. S druge pak strane problema ima prema Gračacu. Zatvorene su prometnice Obrovac - Gračac, Gračac - Sveti Rok i Gračac – Udbina, a za sve ostale prometnice potrebno je imati zimsku opremu i - podsjeća naša novinarka Kristina Medić - dobro se raspitati o uvjetima na cesti ukoliko odlazite na put.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.