Hrvatski radio

Radio Zadar

Župan Zrilić: Ministrovi grijesi prema županiji su poveći

11.09.2014.

11:19

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarski župan Stipe Zrilić poručio je ministru Siniša Hajdaš-Dončiću da su njegovi grijesi prema Zadarskoj županiji malo poveći. Rekao je to komentirajući izjavu minsitra koji je za Zadarski list rekao da se cijeli svoj mandat, u ove dvije i pol godine bavi rješavanjem megalomanskih, nefunkcionalnih i ekonomski samoubilačkih projekata.

Komentirajući novi problem previsoke rive za trajekte u Gaženici ministar Siniša Hajdaš-Dončić je za Zadarski list rekao kako se cijeli svoj mandat, u ove dvije i pol godine bavi rješavanjem megalomanskih, nefunkcionalnih i ekonomski samoubilačkih projekata. "Bavim se rješavanjem grijeha prošlosti koji su mi ostavili moji prethodnici" - kazao je ministar.

Evo komentara zadarskog župana Stipe Zrilića: "Ne znam na čije grijehe misli ministar Dončić. Svatko treba promišljati o svom ponašanju, pa tako bi trebao i ministar promišljati o svom ponašanju. Da li se on bez grijeha ponaša prema našoj županiji, ali ja mislim da su njegovi grijesi prema Zadarskoj županiji malo poveći"


Župan Stipe Zrilić je rekao kako vjeruje da su projektanti znali što rade i napravili najbolje kako su mogli. "Brodovi su različitih gabarita, ne znam postoji li idealno rješenje, ali se nadam da će se ovaj problem riješti" - istaknuo je župan Zrilić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.