Hrvatski radio

Radio Zadar

Župan Zrilić: Ništa nam nije oduzeto

11.02.2014.

11:14

Autor: Anita Perica

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon vijesti da je županijama koje sporo rješavaju zahtjeve za legalizacijom dio predmeta oduzet, pa tako i Zadarskoj županiji, zadarski župan Stipe Zrilić kazao je danas kako je o tome saznao od novinara, te prokomentirao kako je za njega to pravno lutanje države.

Te smo informacije saznali iz medija – komentirao je zadarski župan Stipe Zrilić vijest da je i zadarski županijski ured ostao bez dijela zahtjeva za legalizacijom: 

Eto toliko smo znači informirani. Nama ništa nije oduzeto, svi oni predmeti 53 600 koji su predani stoje kod Letinića i on ih rješava. Riješio ih je oko 7 250 predmeta do kraja prvoga mjeseca. Kako znate da sada ima povećani broj ljudi koje smo mi primili da bi to radili što bolje onda oni rade intenzivnije nego ikada dosada. To su znači poslovi koji su s države preneseni na lokalnu samoupravu , a sada eto opet se s lokalne, područne samouprave, prenose na državu. To je za mene jedno teško pravno lutanjekomentirao je župan Zrilić novosti o rješavanju zahtjeva o legalizaciji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.