Hrvatski radio

Radio Zadar

Romantične zaruke na Morskim orguljama

05.04.2014.

13:16

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mladi Australac zadarskih korijena Jason Grdović (25) nakon devetogodišnje veze sinoć je na nesvakidašnji način zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Natali Walsh (26).

Na Morskim orguljama i Pozdravu suncu, koje je i CNN uvrstio među deset najlokacija u Hrvatskoj mladi Australac, čiji je djed davno napustio domovinu s dugogodišnjom djevojkom Natalie došao je u pratnji brojnih prijatelja i rodbine. Nije imala pojma da će je zaprositi, jer joj je rekao kako će biti na snimanju spota klape Niko. A, onda je Jason do pojasa završio u moru, kleknuo na orgulje, izvadio prsten i zaprosio je.

Bila sam jako iznenađena. Nisam ovo očekivala. Jako, jako sam sretna. Bilo mi je to zaista preveliko iznenađenja,iako sam to priželjkivala već godinama. U vezi smo već devet godina, zajedno smo još od tinejdžerskih dana. Prvi put sam u Hrvatskoj. Došli smo vidjeti Jasonovu obitelj. Kada će biti vjenčanje, stvarno ne znam,

rekla je novinarima Natalie. 

 

Budući mladoženja zaruke je mislio obaviti u Parizu, ali je popustio nagovaranju oca Franka, Erika Pavina i drugih članova obitelji.

Inače, moji preci su porijeklom iz Zadra, i mislim da je bilo bolje da to učinim ovdje nego u parizu. Ovo je prekrasna zemlja i divan grad. A, gdje će biti vjenčanje, još ne znamo. Može biti bilo gdje,

rekao je Jason. 

A, oko budućih mladenaca bila je velika gužva. Osim novinara i snimatelja, oko njih su se gužvali i maturanti, koji su im zapjevali skupa s Jasonovim rođakom Mladenom Grdovićem. Dok je Natalie još  uvijek bila u pozitivnom šoku, Jasonov otac Frank bio je presretan. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.