Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadranka Doris Pinčić Rogoznica novo pojačanje HRT-a

23.01.2020.

13:23

Autor: Vladimir Šetka

Zoe Sarlija/PIXSELL

Zoe Sarlija/PIXSELL

Foto: - / -

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od 1. veljače dobiva novo, veliko voditeljsko pojačanje: dosadašnja RTL-ova voditeljska zvijezda Doris Pinčić Rogoznica počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa.

Zasad su u planu voditeljski angažmani u popularnoj emisijii „Dobro jutro Hrvatska“, kao i vođenje većih HRT-ovih projekata, među kojima je prvi u nizu upravo vođenje ovogodišnje „Dore“!

Uza sve to, nakon također vrlo uspješne glumačke karijere - kako u tv serijama tako i u kazalištu - tijekom koje je dobila i Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu Lutke u predstavi „Lutka“ Mire Gavrana, svestrana Doris uz redovne voditeljske angažmane nastavlja i svoj diplomski studij komunikacija i odnosa s javnošću na studiju Edward Bernays u Zagrebu.

„Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje tv zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja. HRT kao javni servis po mom mišljenju nudi vrtlog mogućnosti za stjecanje novih iskustava i veselim se svemu što je pred nama. A nadam se, najviše na dobrobit naše publike“, rekla nam je Doris.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.