Hrvatski
radio

ARC Top 40

Naslov

ARC Top 40

Urednica

Monika Lelas

Autor

Goran Komerički

O emisiji

Airplay Radio Chart mjeri popularnost i prisutnost izvođača i njihovih pjesama u programima domaćih radijskih stanica. Analiziramo svjetske glazbene trendove i prepoznajemo traženost singlova i umjetnika na domaćem prostoru. Tako gradimo i pristup radijskoj kreaciji popularne glazbe.


Airplay Radio Chart je nastao na temelju zbroja emitiranja stranih pjesama u programima radijskih stanica širom Hrvatske prema podacima servisa 1Played.


Aktualni izvještaj Airplay Radio Charta pogledajte niže u Vezanom sadržaju.

 

ARC Top 40 je svijet nove glazbe

Naše prve preference su najtraženiji umjetnici i njihove pjesme. Naši osnovni smjerovi ogledaju se u dinamici radijske produkcije i atraktivnoj prezentaciji najtraženijih glazbenika i njihovih radova. U komunikaciji putem društvenih mreža, pronalazimo mjesta za umjetnike koji nas sve zajedno inspiriraju i donose novu kvalitetu u naš doživljaj glazbe. Neovisno o kojem glazbenom smjeru se radi i bez obzira je li riječ o albumima ili pojedinačnim pjesmama. 

Naše bogatstvo su naši slušatelji. Zajedno sa svima koji su uz nas, radujemo se, pričamo, smijemo se, komentiramo, igramo se i darujemo - glazbenim albumima, ulaznicama za koncerte, upoznavanjima s umjetnicima sa svjetske glazbene scene i svim onim malim stvarima koje pamtimo da ostanu dijelom naših svakodnevnih svijetova.

ARC Top 40 je radijski chart show s najvećim svjetskim hitovima. 

Tijekom trajanja programa razgovaramo sa svjetskim glazbenim zvijezdama, informiramo o zbivanjima na svjetskoj glazbenoj sceni, osluškujemo poslovne vijesti iz inudstrije zabave i dotičemo se svakodnevnog života najtraženijih glazbenika. 


novinarka i voditeljica: Monika Lelas

autor i producent: Goran Komerički

Facebook: Airplay Radio Chart

Twitter: AirplayChart

YouTube: Airplay Radio Chart

Blog: airplayradiochart.com

Poslušajte