Hrvatski
radio

Ovo malo duše

Naslov

Ovo malo duše

Urednica

Ana Tomašković

Autorica

Ana Tomašković

O emisiji

Ovo malo duše autorska je emisija koju uređuje i vodi Ana Tomašković. Emisija promovira pojedince, projekte, udruge i svaki aktivizam za promociju općeg dobra, ljudskih vrednota, poštovanja različitosti te posebno senzibilizaciju javnosti prema osobama s invaliditetom, kroz njihov aktivizam u svim sferama društvenog djelovanja.


Ovo malo duše emitira se 4 godine na HR2 i traje 50-ak minuta, a najdragocjeniji suradnici u pripremi emisije i samoj realizaciji jesu slušatelji, koji sami predlažu "u svakom smislu, bolju, optimističniju, humaniju Hrvatsku", svoje vrijedne i dobre susjede, suradnike, kreativne i svestrane osobe, pokretače različitih humanitarnih akcija i umjetničkih kolonija, ljude različitih zvanja i društvenog statusa, koji pored svih svakodnevnih obaveza, vlastitim angažmanom unapređuju svoju zajednicu.

Ana Tomašković

Urednica Ana Tomašković za svoju televizijsku emisiju Normalan život i radijsku Ovo malo duše, pored mnogobrojnih javnih priznanja, pohvala i nagrada, dobitnica je i nagrade Hrvatskog helsinškog odbora za ljudska prava "Joško Kulušić" 2018. "za doprinos i profesionalni nadstandard u zaštiti ljudskih prava na području medijskog djelovanja.