Hrvatski
radio

Radioteka

Naslov

Radioteka

Urednik

Daniel Turk

Autor

Daniel Turk

O emisiji

Danijel Turk zagrebački je DJ s više od 20 godina prisustva na domaćoj i međunarodnoj klupskoj sceni. Raznolikost njegova glazbena izričaja oblikovana je kroz višegodišnje rezidencije u najboljim hrvatskim klubovima i mnogobrojnim gostovanjima u klubovima i festivalima po Europi.


Posebno se izdvajaju nastupi na španjolskoj Ibizi u razdoblju od 2012.-2018. u klubovima poput "Blue Marlin-a", Santosa i ostalih; London, München, Beograd, Santorini i drugi, kao i nastupi na festivalima Ultra Europe, Hideout, Loveweek, Bee festival. S kolegom DJ-em Viktorom Šimunićem pokrenuo je band "Ressless" i zajedno imaju više od 20 glazbenih izdanja na eminentnim svjetskim labelima.


Zvuk koji odražava fluidnost njegovih nastupa kombinacija je Baleric, deep i tech housea, a posebno voli i setove u kojima prezentira umijeće poznavanja Hip Hop glazbe, RnB-a, soula i funka.

Emisija Radioteka na 2. programu Hrvatskoga radija objedinit će sve te zvukove i uvesti vas u pravi doživljaj diskoteke na radiju. Glazba se pušta i miksa uživo i odvest će vas na putovanje kroz različite glazbene stilove objedinjene u kvalitetnom mash up-u.


Radioteka će se baviti i aktualnim zbivanjima na hrvatskoj i međunarodnoj klupskoj sceni te prezentirati najnovije svjetske aktualitete iz različitih područja glazbene industrije.