Hrvatski
radio

Razvojni kod

Naslov

Razvojni kod

Urednica

Tatjana Kaštelan

Autorica

Tatjana Kaštelan

O emisiji

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.


Listen on Google Podcasts Listen on Apple Podcasts

Tatjana Kaštelan, autorica i urednica emisija Razvojni kod i Stetoskop na HRT Radio Puli

O urednici i voditeljici emisije


Tatjana Kaštelan, autorica je i voditeljica emisija HRT Radio Pule dugi niz godina. Područja koja, uz ostale teme, intenzivno prati su Gospodarstvo i Zdravstvo.


Kroz život i rad vode je znatiželja i zanimanje za novo i drugačije. Nakon marketinškog smjera na Fakultetu ekonomije i turizma ‘Dr. Mijo Mirković’ na kojemu je diplomirala 1997. godine kreće u potragu za poslom. Ubrzo postaje dio tima francuske Bouygues Construction grupe s kojom počinje i završava gradnju zapadnog kraka Istarskog ipsilona.


1999. godine kreće u novinarske vode. U svom bogatom novinarskom i uredničkom radu susretala se s velikim izazovima i iskušenjima pa je iznimno ponosna na relevantnost i slušanost emisija koje na HRT Radio Puli danas uređuje i vodi. To su ‘Razvojni kod’ o gospodarstvu i društvenom razvoju. Te ‘Stetoskop’ o zdravstvenom sustavu i zdravlju.


U novinarskom radu specijalizirala se za gospodarske teme, zdravstveni sektor te uređivanje i vođenje informativnih emisija. 2003. godine upisuje poslijediplomski znanstveni studij na Fakultetu ekonomije i turizma ‘Dr. Mijo Mirković’ u smjeru Makroekonomski management.


Kvalitetno i objektivno Informiranje i educiranje u funkciji javnosti zadatak je svakog novinara, ističe Tatjana Kaštelan. Gospodarski rast i razvoj društveni su prioriteti, stoga je naša obveza pratiti trendove i o tome izvještavati naše slušatelje.

Poslušajte

Vezani sadržaj