Hrvatski radio

Radio Knin

Preuzimanje rednog broja putem aplikacije redomat.mup.hr

28.02.2023.

10:28

Autor: HRT

policija

policija

Foto: L. Grubišić / HRT

Obavijest PU Šibensko-kninske:

U sjedištu Policijske uprave Šibensko-kninske započelo je korištenje zadnje opcije programa redomat.mup.hr, opcije preuzimanja rednog broja putem mobilnog telefona.


Program redomat.mup.hr omogućava fizičko preuzimanje listića s brojem, ima opciju provjere preuzetog listića te opciju rezervacije termina.

Zadnja opcija, opcija preuzimanja rednog broja za tekući dan putem aplikacije, u funkciji je i građani mogu izabrati na izborniku za PU šibensko-kninsku.

Opcija preuzimanja rednog broja znači da građani mogu, za tekući dan, elektronski preuzeti broj i prije nego što su fizički pristupili u službene prostorije upravnih poslova.

Broj koji je preuzet bit će prozvan po uobičajenom rasporedu pa osoba koja je broj preuzela u to vrijeme mora biti službenim prostorijama PU te pristupiti na šalter s kojeg je prozvana.

Opcija preuzimanja može se koristiti svaki radni dan od 7 sati s time da je početak rada sa strankama od 8 sati. Pozivamo građane da pažljivo koriste ovu opciju vodeći računa o tome koliko brojeva je ispred njih (o čemu aplikacija daje obavijest).


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.