Hrvatski radio

Radio Osijek

HDSSB vodi na Kniferovu izložbu u Zagreb

12.09.2014.

12:02

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Povodom 90 godina rođenja i 10 godina smrti poznatoga osječkoga i priznatoga umjetnika Julija Knifera, HDSSB poziva građane grada Osijeka na besplatan posjet retrospektivnoj izložbi Julija Knifera u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb.

Kako je istaknula gradska vijećnica Danijela Lovoković, riječ je o rođenom Osječaninu koji je svojim nekonvencionalnim pristupom slikarstvu obilježio drugu polovinu 20. stoljeća pa je najmanje što se, u njegovu čast i povodom dviju obljetnica, može učiniti jest omogućiti građanima posjet Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu kako bi se uvjerili u veličinu konceptualnih ostvaraja toga počasnog građanina grada Osijeka.

Glasnogovornik Stranke i gradski vijećnik Karlo Šatvar pozvao je zainteresirane građane da se što prije jave na broj telefona 250-910 ili na e-adresu info@hdssb.hr kako bi se na vrijeme prijavili za besplatan posjet izložbi koji se planira 11. listopada (subota). Detalji o polasku i povratku doznat će se na vrijeme.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.