Hrvatski radio

Radio Osijek

Prodaja ulaznica za OLJK

20.06.2014.

18:41

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Počela je prodaja ulaznica za programe ovogodišnjeg Osječkog ljeta kulture.

Kako je i najavljeno danas je počela prodaja ulaznica za sve programe Osječkog ljeta kulture 2014., koje se održava od 28. lipnja do 15. srpnja. Ulaznice se prodaju po simboličnoj cijeni od 10 kuna za sve programe na kojima se očekuje veća gužva, osim koncerta gitarističkih virtuoza Vlatka Stefanovskog I Miroslava Tadića 30. lipnja u dvorištu Kazamata, za koji ulaznice koštaju 50 kuna. One su uvedene kako bi se osiguralo da će svatko tko kupi ulaznicu imati i svoje mjesto u predviđenom prostoru.

Prodajna mjesta su prostorije Agencije Luminis (izvršni producent OLJK-a), Županijska 1 (1. kat) i Turistički informativni centar Tvrđa, Trg. Sv. Trojstva 5. Radna vremena su sljedeća: Luminis – od ponedjeljka do petka od 9 do 20 sati, a subotom od 9 do 13 sati te TIC Tvrđa od ponedjeljka do petka od 10 do 16 sati (sve do početka OLJK-a). Od 28. lipnja do 15. srpnja, koliko traje OLJK, radna vremena će biti: Luminis - od ponedjeljka do petka 9 – 16 sati te subotom 9 – 13 sati, a TIC Tvrđa - od ponedjeljka do petka 16 – 20 sati.
Ulaznice nisu numerirane, ali će svatko tko kupi kartu imati mogućnost u predviđeni prostor ući 45 minuta prije početka programa, kada će se na ulazu ujedno, ako se ne rasprodaju ranije, prodavati I preostale ulaznice. Prihod od ulaznica pak namijenjen je pokrivanju dijela organizacijskih troškova Ljeta kulture. Zainteresirani koji dođu na navedene lokacije, imaju mogućnost kupovanja više ulaznica za jedan događaj te ulaznice za više događaja na OLJK-u. Zbog velikog interesa svim građanima koji žele kupiti ulaznicu za željeni događaj, preporučava se da požure.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.