Hrvatski radio

Radio Osijek

Advent u Baranji

13.12.2021.

15:19

Autor: Radio Osijek

Advent u Baranji

Advent u Baranji

Foto: TZ Baranja / Radio Osijek

Ovoga će se tjedna održati Advent u Baranji i to na tri lokacije – u Kneževim Vinogradima, Zmajevcu i Belome Manastiru. Božićni sajmovi, bogata adventska gastronomska ponuda, kuhano vino, vožnje kočijama, Motomrazovi, božićne igre za djecu i brojni glazbenici oživjet će božićnu čaroliju u Baranji.

U Kneževim će se Vinogradima božićni sajam održati u srijedu, 15. prosinca od 17 sati. Dijelit će se kuhano vino, čaj i kobasice, a svoja umijeća predstavit će djeca iz Dječjeg vrtića Zeko te učenici OŠ Kneževi Vinogradi i Umjetničke škole Beli Manastir, područni ured Kneževi Vinogradi. Posjetiteljima će zapjevati Akvarel.

U Zmajevcu se u subotu, 18. prosinca od 16 sati otvara sajam, ali se otvaraju i podrumi. U katoličkom surduku nastupaju djeca Dječjeg vrtića Zeko iz Zmajevca i Suze, te učenici Osnovne škole Zmajevac, od 17 sati na pozornicu izlazi tamburaški orkestar Panonika. O bogatoj vinskoj i gastronomskoj ponudi ne treba trošiti riječi – to se podrazumijeva.

U Belom Manastiru program uz Advent u Baranji traje od petka, 17. prosinca do nedjelje 19. prosinca.

Program 19. prosinca

Program 19. prosinca

Foto: TZ Baranja / Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.