Hrvatski radio

Radio Osijek

„Hej ti, ajmo na piju”

16.02.2022.

23:26

Autor: Radio Osijek/TM

Plakat za Otvoreni dan tržnice

Plakat za Otvoreni dan tržnice

Foto: Iz poziva organizatora / -

U sklopu projekta „Uljepšajmo tržnicu”, kojem je cilj privući mlade na tržnicu i potaknuti ih na zdrav stil života, u petak, 18. veljače od 10 do 12 održat će se otvoreni dan, a sve koji se nađu u to doba na glavnoj osječkoj tržnici među štandovima s voćem, povrćem i ostalim proizvodima dočekat će izložba, glazbeni program i degustacije.

Na tržnici će biti izloženo 15 fotografija s foto natječaja „Živi zdravo, hrani se zdravo”, a posebno valja izdvojiti pobjedničke fotografije iza kojih stoje @valentina_vujic, @ajdedatefotkam i @ana.lamora. Zdravu hranu za degustaciju pripremit će kuharica i blogerica Dragana Ilišin, a za glazbeni dio programa zaduženi su mladi izvođači Melani Đurković, Fabijan Miličić i Luka Juretić. Kako najavljuju organizatori, Obrtnička škola Osijek imat će svoj štand na kojem će prodavati svoje radove i neka slatka iznenađenja.
Nagrađeni projekt triju studentica – Viktorije Klasić, Nives Plander i Ivane Bašić – pod nazivom „Shoot by Youth“, kojemu je cilj privući mlade ljude na tržnicu, osvijestiti ih o zdravom stilu života kao i vizualno uljepšati tržnice te ih učiniti još ugodnijim mjestom za kupce i posjetitelje podržala je i Tržnica d.o.o., te im je dala logističku pomoć

Galerija
Prvonagrađena fotografija, Foto: @valentina_vujic/-
Drugonagrađena fotografija, Foto: @ajdedatefotkam/-Trećenagrađena fotografija, Foto: @ana.lamora/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.