Hrvatski radio

Radio Osijek

Vraćena linija Ivanovac-Antunovac-Tvrđavica GPP-u

14.07.2014.

13:14

Autor: Stjepan Filipović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon četiri godine ponovno je vraćena linija Ivanovac - Antunovac - Gajev trg - Tvrđavica u sustav GPP-a. Potvrdili su to čelnici Grada i predstavnici GPP-a na autobusnim stajalištima u Antunovcu i Ivanovcu.

Standard koji GPP daje gradu Osijeku u putničkom prijevozu jedan je od najboljih u Hrvatskoj i to je ono što nas veseli da smo podignuli razinu gradskog prijevoza i prema općini Antunovac naglasio je predsjednik nadzornog odbora GPP-a Anto Đapić.  Gradski prijevoz putnika u teškim je financijskim uvjetima odvojio sredstva za ovu liniju i kada se tomu doda profitabilnost, znak je da Osijek bez svoga zaleđa ne može funkcionirati, jer ako nisu zadovoljni mještani prigradskih naselja, pravo je zadovoljstvo  da kroz jednu ovakvu bolju vezu  svi zajedno imamo više koristi  i zadovoljstva, rekao je gradonačelnik Ivan Vrkić. Vraćanje GPP-a na ovu liniju za mještane je jednako zadovoljstvo koje su imali trenutku povratka kućama nakon reintegracije, rekao je  načelnik općine Antunovac Ivan Anušić. Od 5 do 23 sata autobus će u prosjeku svakog sata polaziti iz Ivanovca prema Osijeku i obrnuto.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.