Hrvatski radio

Radio Osijek

EP u Osijeku odlično je organizirano

09.12.2014.

13:30

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predstavnici ženskih rukometnih reprezentacija iz Slovačke, Mađarske, Crne Gore i Srbije vrlo su zadovoljni uvjetima koje imaju u Osijeku za vrijeme održavanja Europskog prvenstva.

Predstavnike rukometnih reprezentacija Francuske, Slovačke, Srbije i Crne Gore, koje igraju utakmice Europskog prvenstva u skupini u Osijeku, kao i predstavnike Europske rukometne federacije primili su danas zamjenici gradonačelnika Osiijeka Vladimir Ham i Denis Ambruš. Ham je istaknuo kako mu je drago što Osijek ponovno ima prigodu pokazati kako je izuzetno vješt domaćin u organiziranju velikih sportskih natjecanja i dodao: "Organizacija je bila kompleksna, no sada već imamo zaista stručne ljude sa zavidnim iskustvom koju su u stanju iznjedriti ovakve projekte. Imali smo velike probleme kako bismo financijsku uspjeli podržati natjecanje kao Grad, što nam u ljudstvu i volji nikada nije nedostajalo." - rekao je Ham.

Sudionici prijama istaknuli su kako su oduševljeni prijamom u Osijeku i uvjetima koji su ih dočekali, a učinjenim je oduševljen i predstavnik EHF-a za ovo natjecanje u Osijeku Per Bertelsen: "Vrlo je ugodno u Osijeku i srećemo samo vrlo prijateljski raspoložene ljude. U Hrvatskoj nisam prvi put, no u Osijeku do sada nisam bio i vrlo sam zadovoljan. Moram zahvaliti i ljudima iz Hrvatskog rukometnog saveza koji su odlično odradili svoj posao." - rekao je Bertelsen.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.