Hrvatski radio

Radio Osijek

Karataši Essekera najuspješniji na "Kupu Osijeka"

24.11.2014.

10:17

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U subotu je u dvorani Gradski vrt održan 10. Međunarodni Kup Osijeka na kojemu je nastupilo 290 natjecatelje iz Srbije, BiH i Hrvatske.

Prva mjesta u katama pojedinačno su osvojili: Leo Ničin, Kristina Pavošević, Patrik Kokić i Anja Ćuk. Zlatne medalje osvojile su i ekipe: kata tim mlađih učenika (Nedeljko Horvat, Dominik Selthofer, Leo Ničin), mlađih učenica (Maja Kukić, Marta Milinković, Martina Sekulić), učenika (Roko Sabo, Bruno Sršić, Nikola Pavišić), mlađih kadeta (Patrik Kokić, Ivor Premec, Dino Adamović) i mlađih kadetkinja (Zoe Stober, Klara Cindrić, Maja Skrenković). Prva mjesta u borbama osvojili su: Petar Gudelj, Mislav karačić, Tin Dujmović i Domagoj Boršoš. Druga mjesta u katama pripala su: Nikoli Pavišiću, Martini Sekulić, Zoe Stober, Dini Adamoviću i Anji Ćuk. Treća mjesta u katama: Luka Spremo, Martina Sekulić, Petar Gudelj, Dominik Selthofer, Marta Milinković, Karla Sabo, Leon Ifko i Barbara Kokić. Treće mjesto u borbama osvojio je Borna Plazibat.

Natjecatelji Essekera ovo su natjecanje iskoristili kao zadnju provjeru forme pred nastupajuća Prvenstva Hrvatske za kadete i juniore, te mlađe seniore u borbama i katama. Natjecanja su na programu idući mjesec, a s obzirom da se nekoliko članova Essekaera ima izglede plasirati se na prvenstvo Europe za kadete i juniore i mlađe seniore, svi ih s nestrpljenjem očekuju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.