Hrvatski radio

Radio Osijek

''Osijek voli NK Osijek!''

06.12.2014.

16:05

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

''Osijek voli NK Osijek!'' priredba je u sklopu koje je predstavljen kalendar osječkog prvoligaša za 2015. godinu kao i nova internetska stranica kluba.

U sklopu novih marketinških aktivnosti Nogometni klub Osijek organizirao je u subotu akciju "Osijek voli NK Osijek" u dvorani na osječkom Jugu 2. Bila je to prigoda za prezentaciju nove internetske stranice kluba i kalendara za 2015. godinu, a svečanosti je nazočio velik broj mladih sportaša (većinom članova Škole nogometa NK Osijeka), njihovih trenera i roditelja.

Svečanosti su nazočili i čelnici kluba, a program je vodio klupski glasnogovornik Mario Mihić. Predsjednik kluba Slobodan Tolj zahvalio se svima koji su sudjelovali i pomogli da se realizira novi projekt marketinga kluba, a dres NK Osijka s brojem 10 na leđima uručio je gradonačelniku Ivanu Vrkiću. Gradonačelnik je istaknuo kako bi volio da su vremena nešto drugačija i da se u ovaj klub, pa i u sport općenito, može izdvajati više novca.

Na svečanosti je predstavljen kalendar NK Osijeka koji se sastoji od 12 stranica i isto toliko velikih fotografija, na kojima se nalaze sve uzrasne kategorije NK Osijeka i fotografije klupskih legendi kao i Kohorte. Kalendar se od danas može kupiti u klupskim prostorijama po cijeni od 20 kuna.

Klub je danas predstavio i novu internetsku stranicu na kojoj se mogu pronaći brojni novi sadržaji o klubu, a očekuje se i redovito ažuriranje novosti.

Na kraju svečanosti svi su pozvani na sutrašnju utakmicu protiv Slaven Belupa, koja se u Gradkome vrtu igra od 15 sati. Ulaznice se mogu kupiti na uobičajenim mjestima po cijeni od 30 kn istok i 40 kn zapad.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.