Hrvatski radio

Radio Osijek

Otvoren paintball teren na Pampasu

10.05.2014.

21:51

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od danas u sklopu osječke Streljane Pampas postoji jedan novi sadržaj, a riječ je o paintball terenu kojeg je uredila tvrtka Športski objekti.

Novi paintball teren moći će iznajmiti svi zainteresirani ljubitelji ove adrenalinske aktivnosti, a danas je u povodu otvorenja održan i prvi turnir. Kako smo doznali od direktora Športskih objekata Grada Osijeka Stjepana Čuraja, u uređenje paintball terena površine 100 puta 50 metara utrošeno je oko 75 tisuća kuna, a osim terena neće se moći iznajmljivati oprema za paintball, već će ju korisnici morati sami donositi. Prostor paintball terena ograđen je četiri metra visokom ogradom, a neki od objekata moći će se pomjerati kako bi se promijenila konfiguracija terena. Uređene su i svlačionice, tuševi i drugi popratni sadržaji koji će biti na raspolaganju korisnicima. Cijena iznajmljivanja je 100 kuna + PDV za sat vremena. – rekao je Čuraj.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.