Hrvatski radio

Radio Osijek

Skoro kao na svjetskom prvenstvu…

08.03.2014.

11:49

Autor: Željko Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U17 sati u osječkoj sportskoj dvorani Gradski vrt NEXE u sklopu SEHA Gazprom južni tok lige dočekuje Partizan, a u 19.15 CO Zagreb Vojvodinu.

Našičani predvođeni najboljim trenerom veljače u SEHA ligi Zdenkom Kordijem i najboljim desnim vanjskom Šimom Ivićem dočekuju Partizan nakon dvije pobjede u nizu u susretima s Metalurgom i Vardarom. Partizan je posljednjeplasirani sastav regionalne lige sa samo šest bodova, no ta se momčad koju su u Beogradu Našičani pobijedili s 30:25, u međuvremenu pojačala sa šest novih igrača.

„Riječ je o igračima koji u ponikli u Partizanu i koji će se lako uklopiti u njihov sustav igre.“ – upozorava Kordi i dodaje kako su svoju kvalitetu već pokazali u utakmicama s CO Zagrebom, gdje su minimalno poraženi, te protiv Metalurga, čiju su momčad pobijedili. Kako će u šest dana odigrati tri utakmice?

„Ako me pitate hoćemo li se štedjeti, mogu vam samo reći da mi svaku utakmicu idemo na pobjedu bez kalkulacija, a Kordi će neposredno prije nedjeljne utakmice odlučiti jeli tko prizdravio. U utakmicu sigurno neće Nuić.Nedjelja je, termin je dobar mogli bi imati i dobru podršku publike“ – odgovorio je Kordi

Nuić, Vujić, Sakić i Tomić i dalje radi po posebnom programu, a Kordi će neposredno prije nedjeljne utakmice odlučiti jeli tko prizdravio. U utakmicu sigurno neće Nuić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.