Hrvatski radio

Radio Osijek

Adacta otvara poslovnicu u Osijeku

18.09.2014.

15:30

Autor: Radio Osijek/Hina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tvrtka Adacta najavila je danas da će od listopada otvoriti novu poslovnicu u Osijeku te da planira nova zapošljavanja.

Ta vodeća regionalna tvrtka s područja implementacije Microsoftovih poslovnih rješenja, od listopada će u novoj poslovnici u Osijeku zapošljavati par novih informatičkih stručnjaka, kaže se u današnjem priopćenju. Kako se ističe, namjera joj je i daljnje širenje. Također, najavila je da će jesen obilježiti organizacijom dviju konferencija. Prva će se održati 30. rujna, a namijenjena je osiguravateljskim kućama. Na toj će se konferenciji dotaknuti aktualnih trendova na tržištu osiguranja i promjena koje se osjećaju u posljednje vrijeme poput liberalizacije tržišta autoosiguranja. Također, predstavit će se proizvodi i usluge koji osiguravajućim kućama pomažu u zadržavanju rezultata u aktualnim tržišnim uvjetima, kaže se u priopćenju.
U studenome će se održati tradicionalna Adactina godišnja konferencija na kojoj će se predstaviti novi i postojeći proizvodi i partneri, dok će gosti imati priliku upoznati se s novim verzijama postojećih sustava, od kojih će neki biti predstavljeni po prvi put na hrvatskom tržištu.
Adacta grupu čine poduzeća u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu te podružnica u Mariboru. U Grupi radi više od 300 stručnjaka koji su sudjelovali u više od 400 projekata uspostave poslovnih informacijskih sustava.
Grupa godišnje ostvaruje 17 milijuna eura prometa, a bavi se razvojem i uvođenjem poslovnih informacijskih rješenja, poslovnim savjetovanjem te upravljanjem u uvođenju promjena u poduzećima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.