Hrvatski radio

Radio Osijek

Čačić se družio s Osječanima

06.12.2014.

14:26

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Radimir Čačić posjetio je danas Osijek i na glavnoj Tržnici razmotrio s građanima brojne aktualne teme, posebice one izborne - od izbora za predsjednika Republike do lokalne samouprave

Predsjednik Narodne stranke - reformista Radimir Čačić posjetio je danas Osijek gdje je razgovarao s građanima o predstojećim mjesnim izborima, kandidatima stranke na gradske četvrti i mjesne odbore, te problemima koji ih muče. Istaknuo je kako će kandidati njegove stranke na mjesnim izborima učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi doprinijeli boljitnku Mjesnih odbora i Gradskih četvrti iz kojih dolaze, te upravo, kao i on danas na glavnoj osječkoj tržnici, kroz razgovore sa stanovnicima svojih dijelova grada, rješavati najaktualnije probleme.

Komentirajući predsjedničke izbore, istaknuo je kako podržava Ivu Josipovića kao predsjedničkoga kandidata, jer se njegov program u dosta točaka poklapa s reformama za koje se zalaže Narodna stranka - reformisti. Za Kolindu Grabar Kitarović smatra kako je također vrlo kvalitetan kandidat za predsjednika, no kako ne bi imala snage realizirati ono što trenutačno obećava u kampanji, te da bi učinila još manje nego što je to Ivo Josipović u svojem mandatu. Također za Ivu Josipovića predviđa sigurnu pobjedu, te da bi se trebao nastaviti zalagati za regionalizaciju Hrvatske na 4 do 5 većih regija umjesto županija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.