Hrvatski radio

Radio Osijek

HDSSB: anketa o Retfali

21.11.2014.

13:32

Autor: Marija Petrinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HDSSB provodi anketu o prioritetima prema kojima bi se trebala razvijati osječka gradska četvrt Retfala, a potpisalo ju je već petsto građana. Knjižnica, uređenje tržnice ili trgovački centar - neki su od projekata koje žele uvrstiti u program svoje stranke na predstojećim izborima za vijeća mjesnih odbora, 14. prosinca.

Knjižnica, uređenje tržnice ili trgovački centar - pitaju sugrađane u Retfali  HDSSB-ovci, doktori znanosti Željko Kraljičak i Stjepan Ribić.  "HDSSB 14. prosinca izlazi na izbore za vijeća mjesnih odbora s programom koji su napravili sami naši sugrađani," kaže Kraljičak. "Ne želimo biti ništa drugo nego glas naroda, pa ćemo se zajedno sa sugrađanima boriti za program koji smo zajedno kreirali"-zaključuje Ribić.

Gradska vijećnica Danijela Lovoković na konferenciji za novinstvo izrazila je "nezadovoljstvo jer u Proračunu grada Osijeka nisu osigurana sredstva za projektnu dokumentaciju, koja je temelj za dobivanje dozvola, pa time i novca iz EU fondova."
Peticiju je već potpisalo oko 500 građana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.