Hrvatski radio

Radio Osijek

HDSSB-ovci očistili snijeg ispred SDP-a

27.01.2014.

14:07

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mladi HDSSB-a očistili snijeg ispred osječkih ureda SDP-a i HNS-a. Podsjetili su kako su mladi SDP-a za prošloga snijega komentirali kako se snijeg posebno čistio samo ispred kuće tadašnjeg gradonačelnika Bubala.

Nakon vijesti kako ispred stranačkih prostorija SDP-a i HNS-a u Osijeku nije očišćen snijeg, koji je uslijed velikih hladnoća pretvoren u opasnu poledicu, Mladi HDSSB-a odlučili su uskočiti u pomoć i očistiti nogostup u Strossmayerovoj ulici, priopćeno je danas iz te stranke.

- Naši savjesni sugrađani su očistili nogostupe odmah po prestanku padalina, a snijeg je ostao jedino ispred stranačkih prostorija SDP-a i HNS-a. Mi smo rekli da pomažemo čistiti snijeg prvenstveno starima i nemoćnima, ali nije nam bilo teško priskočiti u pomoć kolegama iz drugih stranaka - rekao je Marin Medved predsjednik Mladih HDSSB-a.

Podsjetili su i na prošlogodišnju akciju Foruma mladih SDP-a kada su upozoravali na čišćenje ulice tadašnjeg gradonačelnika Bubala. 

- Svi se sjećamo da su na slikama prikazivali krivu ulicu, a ulica gospodina Bubala je i dalje u prioritetima čišćenja zbog Hitne pomoći. Nama bi bilo draže da su članovi mladeži ovih stranaka uzeli lopatu u ruke i bili primjer svojim sugrađanima u poštivanju komunalnog reda, umjesto da se bave performansima - rekao je Medved.

Dodao je da neće insistirati na kažnjavanju ovih stranaka zbog kršenja odredbi komunalnog reda, jer im je najveća kazna što su se osramotili pred sugrađanima.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.