Hrvatski radio

Radio Osijek

"Hrvatska pomaže" - večeras!

26.05.2014.

06:54

Autor: Amoreta Bajto

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Veliki humanitarni koncerti u Zagrebu, Splitu i Rijeci u sklopu akcije "Hrvatska pomaže" za stradale u poplavama. Na Trgu bana Jelačića nastup počinje u 18 sati, a na splitskoj Rivi i riječkome Korzu od 20 sati. U Zagrebu, među ostalima, nastupaju Aerodrom, Severina, Novi fosili, Silente, Goran Bare i Majke, Aki, Hus i Brk, Neno Belan i Fiumens, Massimo, Hladno pivo, Elemental, Colonia i Psihomodo pop. Sa splitske Rive za stradale u poplavama pjevat će Gibonni, TBF, Marijan Ban, Doris Dragović, Jelena Rozga, Meri Cetinić i Giuliano, a riječki Korzo pozivaju vas Let 3, Gustafi, Damir Urban i Atomsko sklonište. Koncerte prenose Prvi program Hrvatske televizije, Drugi program Hrvatskog radija te Radio Sljeme, Radio Split, Osijek, Rijeka, Pula, Zadar, Knin i Radio Dubrovnik. . . .

Humanitarne koncerte, za pomoć područjima pogođenim poplavama, Hrvatska radiotelevizija prenosit će na Radio Osijeku, Prvom programu HTV-a, Drugom programu radija, te regionalnim radio postajama HRT-a s početkom u 20:10. Građane ćemo pozivati da uplatama na žiro račun i pozivima na humanitarni telefon Crvenog križa doniraju novac. Pozivu su se već odazvali mnogi glazbenici, a svi uključeni u organizaciju projekta svoj će dio odraditi bez naknade.


Zovite donatorski telefon 060 90 11.

Poplavljenim područjima možete pomoći pozivima na već poznati telefon i račun Crvenog križa. 

Novac možete uplatiti na žiro račun IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08

Prilikom uplate iz inozemstva koristite SWIFT: PBZGHR2X (račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb)

Budite uz program HRT-a!

Pridružite nam se putem društvenih mreža –  na internetu, Facebooku i Twitteru uz #hrvatskapomaze.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.