Hrvatski radio

Radio Osijek

„iMOS - Snaga sudjelovanja“

20.05.2014.

05:31

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

„iMOS - Snaga sudjelovanja“ naziv je ovogodišnjeg Sajma informiranja mladih, koji već petu godinu zaredom u suradnji sa Savjetodavnim odborom Regionalnog info-centra za mlade Osijek, uz financijsku potporu Grada Osijeka, provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje.

Sajmu informiranje Mladih OSijek i ove se godine pridružio sajam „Snaga sudjelovanja“ koji drugu godinu zaredom provodi Volonterski centar Osijek u sklopu manifestacije „Hrvatska volontira!“, a za cilj ima javno predstavljanje volonterskih programa udruga i javnih ustanova te međusobno povezivanje i umrežavanje, kao i motiviranje građana na volontiranje. U ovoj godini naglasak je na procesu strukturiranog dijaloga s mladima koji je u Hrvatskoj započeo u srpnju 2013., cilj mu je savjetovati se s mladim ljudima o temama koje su od važnosti za njih, a tema tekućeg ciklusa strukturiranog dijaloga je društvena uključenost mladih.
/osijek.hr/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.