Hrvatski radio

Radio Osijek

Među "najdoktorima" brojni osječki liječnici i stomatolozi

11.12.2018.

13:39

Autor: Radio Osijek

fotografija Mićo Rosso FB.

fotografija Mićo Rosso FB.

Foto: - / -

Popis najboljih liječnica i liječnika u Hrvatskoj donosi portal najdoktor.com po izboru pacijenata već petu godinu zaredom. Među onima koji su dobili najviše ocjene pacijenata veliki je broj osječkih liječnika i stomatologa.

Kriteriji po kojima su birani najbolji, objašnjavaju na najdoktor.com, ukupan su broj komentara, njihova kvaliteta te odnos broja pozitivnih i negativnih komentara. Kao i prethodnih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja te osoblje nisu se uzimali u obzir jer u mnogim slučajevima doktorice i doktori, tumače, ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijenata. Među laureatima nalazi se i velik broj osječkih liječnika i liječnica. Tako je najboljim alergologom proglašen Mato Ćurić, a među najboljim ginekolozima su Zoran Popović, Siniša Matković, Sabina Galić, Mandica Galović, Mirjana Rubin, Dimitrije Milojković, Andrijana Muller-Vranješ i Mićo Rosso.

Među najbolim liječnicima obiteljske medicine nalaze se Zrinjka Dananić, Vesna Samardžić-Ilić, Valentina Hečimović i Albina Dumić, a među pedijatrima Jadranka Petrović-Schneider, Jadranka Arambašić i Bojana Petrov-Križanović. Otmar Rubin je najbolji radiolog, a među stomatolozima najbolji su Vladimir Haring, Sanja Mihaljčić, Mirela Veselinović, Josip Prpić, Josip Čes, Dijana Tomičić i Anastazija Aščić-Tokić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.