Hrvatski radio

Radio Osijek

Najbolje poduzetničke ideje

25.02.2014.

13:44

Autor: Sanja Račić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nagrađeni su inovativni, ekološki, projekti koji unaprjeđuju proizvodnju, promiču turističku ponudu i pomažu djeci. Nagrade su otišle u Branjin Vrh, Valpovo, Dalj, Đakovo i Osijek.

Projekt za promicanje ekološke svijesti i učinkovitosti „Ekolos“ Lidije Žaper,“Logomotiva“-razvoj dijagnostičkog i terapijskog računalnog programa za djecu s poteškoćama u razvoju govora i jezika Slobodana Ribića te Akvaponski uzgoj kao kombinacija uzgoja smuđa i jagoda Olivera Pavića najbolje su poduzetničke ideje u Osječko -baranjskoj županiji.

Uz potporu Cestinga d.o.o, Erste&Steiermarkische banke, Hrvatske gospodraske komore-Županijske komore u Osijeku, Allianza d.d. i Euroherca d.d. , Osječko-baranjska županija od 2006. godine pomaže ostvarenje poduzetničih ideja.

U dosadašnjim natječajima ukupni fond nagrada iznosio je više od milijun kuna, a trinaest ovogodišnjih dobitnika podijelilo je 60 tisuća kuna.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.