Hrvatski radio

Radio Osijek

Nova režija Radio Osijeka kao reklama

06.10.2014.

16:40

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nizozemski proizvođač tonske opreme na svom je portalu objavio fotografiju Režije 2 Radio Osijeka u koju su ugrađene komponente njihove proizvodne palete.

Uz prošlogodišnju proslavu 70. obljetnice Radio Osijeka u radijskoj Režiji 2 HRT Centra Osijek potpuno je novom digitalnom zamijenjena dotadašnja, prilično zastarjela tehnologija. Rekonstrukciju režije u HRT centru Osijek obavio je tim djelatnika RJ Proizvodne tehnologije (bivši odjel Razvoj i primjena radijske tehnologije), a montažu studijske opreme bivši Odsjek održavanja sudijske opreme,  uz neposrednu suradnju s Odsjecima građevinarstva i realizacije scene, ali i uz punu potporu entuzijasta iz HRT centra Osijek.
Renomirani proizvođač tonske opreme prepoznao je dobro odrađeni posao i na web naslovnicu svog prodajnog portala postavio fotografiju osječke režije s izuzetno uspješno implementiranim njegovim proizvodom – konzolom za tonsko miksanje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.