Hrvatski radio

Radio Osijek

Osijek-Hajduk: Do četvrtka zaštićena prodaja ulaznica, na utakmicu bez COVID potvrda

28.03.2022.

12:46

Autor: Radio Osijek / Krunoslav Inhof

Kohorta

Kohorta

Foto: Radio Osijek / KI / HRT

Pred veliki derbi Osijeka i Hajduka koji se u nedjelju 3. travnja igra u Gradskom vrtu, u ponedjeljak je počela zaštićena prodaja ulaznica. Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 17. ožujka na sportskim natjecanjima na otvorenom može biti popunjeno najviše 50 posto kapaciteta tribina bez EU digitalnih COVID potvrda ili puni kapacitet uz potvrde. NK Osijek se odlučio prilikom organizacije utakmice protiv Hajduka za ulazak bez COVID potvrda i polovičan kapacitet Gradskog vrta od 8.564 gledatelja.

Ovakvom odlukom klub se odlučio izaći u susret svim onim navijačima, pogotovo vlasnicima godišnjih i polugodišnjih ulaznica, koji su kupovinom istih željeli pokazati privrženost klubu, ali zbog epidemioloških mjera nisu dolazili na domaće utakmice. S obzirom na broj godišnjih/polugodišnjih ulaznica u prodaji će se naći 331 ulaznica za tribinu Istok, 965 ulaznica za tribinu Zapad dolje i 2832 ulaznice za tribinu Zapad gore (ulaznice za tribinu Zapad gore prodavat će se nakon što budu prodane sve ulaznice za Zapad dolje). Cijena ulaznica iznosi 30 kuna za tribinu Istok, 40 kuna za tribine Zapad dolje i Zapad gore i 50 kuna za Ložu.


Što znači zaštićena prodaja ulaznica

Nogometni klub Osijek i uoči utakmice protiv HNK Hajduk prednost pri kupovini pojedinačnih ulaznica dat će svim navijačima koji su pohodili utakmice protiv GNK Dinamo ili HNK Gorica, a zaštićena prodaja na blagajnama Zapad stadiona Gradski vrt u radnom vremenu od 12 do 18 sati trajat će od ponedjeljka 28. do četvrtka 31. ožujka (provjera će se vršiti uz predočenje ulaznice s utakmice protiv GNK Dinamo/HNK Gorica ili uz osobni dokument evidencijom u sustav prodanih ulaznica za utakmicu protiv GNK Dinamo/HNK Gorica). Sve preostale ulaznice bit će u slobodnoj prodaji od petka 1. travnja od 12 do 18 sati. Ulaznice za utakmicu protiv HNK Hajduk neće biti moguće kupiti online.


Detaljnije poslušajte u razgovoru s glasnogovornikom NK Osijeka Mariom Mihićem

Glasnogovornik NK Osijeka Mario Mihić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.