Hrvatski radio

Radio Osijek

Osječki Escape - Googleov regionalni pobjednik

11.02.2014.

14:21

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Osječka tvrtka Escape proglašena je regionalnim pobjednikom 2. Google Adriatics izazova koji je trajao od 15. 11. 2013. do 31. 1. 2014. godine, a obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju. Pobjednici pojedinačnih zemalja su NOI – Goclick, Slovenija te Initiative FB, Srbija.

Uvjet za sudjelovanje bio je da se otvore tri nova AdWords računa s AdWords promotivnim poticajima i minimalnom potrošnjom od 700 HRK. Google je odredio pobjednika na temelju tri kriterija: broj otvorenih novih AdWords računa u razdoblju od 15. studenog 2013. do 31. siječnja ove godine koliko je trajalo natjecanje, razina potrošnje na novim računima te primjena AdWords proizvoda (uporaba negativnih ključnih riječi, oglašavanje na prikazivačkoj mreži, korištenje dodatnih poveznica na web stranicu).

Svi su pobjednici osvojili Chromebook, prijenosno računalo koje za operativni sustav koristi Google Chrome za Linux, dok je Escape dobio i putovanje na SMX konferenciju u Londonu (13.-14. svibnja 2014.) – specijaliziranu za marketing i oglašavanje internetskih tražilica. Kako prenosi portal Netokracija, direktor tvrtke Escape Damir Podhorski podsjetio je kako je tvrtka prošle godine bila pobjednik izazova u Hrvatskoj, stoga im je regionalna pobjeda vrlo važna. Miroslav Varga, Googleov certificirani trener u Escapeu, izrazito se veseli nagradama, a i ne krije zadovoljstvo što je ovime potvrđena njihova izvrsnost.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.