Hrvatski radio

Radio Osijek

12:59 / 12.12.2014.

Autor: Amoreta Bajto

Otvoren Adventski sajam u Gornjem gradu

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Adventski sajam otvoren je danas u Gornjem gradu, a trajat će još i sutra. Uz obilje tradicijskih proizvoda ponuđenih na štandovima, organizatori iz Turističke zajednice grada osmislili su i glazbeni program a Djed Mraz s darovima stiže u subotu.

U petak 12. prosinca (od 12 do 18 sati) i u subotu 13. prosinca 2014. (od 9 do 15 sati) na Trgu Ante Starčevića održat će se veliki sajam tradicijskih i drugih obrtničkih proizvoda. Na pedesetak štandova  proizvodi od meda, kolače, medenjake, „baranjske“ licitare, drvene igračke, prirodne sokove, kupinovo vino, pekmeze, svježe voće, sir, različite rukotvorine, štrikane kape, zlatovez, božićni nakit, figurice anđela...

 
 
                 

U petak od 18 do 21 sat na istom će se prostoru održati koncert na kojemu će nastupiti dva benda, jedan iz Hrvatske, a drugi iz Mađarske. U subotu,  od 11 do 12 i 30 sati na glavni trg ispred hotela Central, doći će veliki kamion Djeda Mraza koji će okupljenoj djeci dijeliti darove, slatkiše, a sve okupljene zajedno sa svojim luckastim vilenjacima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.