Hrvatski radio

Radio Osijek

Počela je Potraga za bijelim zecom

11.04.2022.

12:20

Autor: Radio Osijek

GISKO: Potraga za bijelim zecom

GISKO: Potraga za bijelim zecom

Foto: GISKO / -

Ususret Uskrsu, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i ove godine organizira Potragu za bijelim zecom koja će trajati od danas do četvrtka u 14 sati kada će se u American Corneru održati finale. 

Zečevi se skrivaju na odjelima Knjižnice koji u svojim zbirkama imaju knjige za djecu u ograncima Donji grad, Industrijska četvrt, Jug II, Novi grad, Retfala i u središnjoj zgradi na Odjelu za rad s djecom i mladima, American Corneru i Austrijskoj čitaonici.

„Ovogodišnja je potraga nešto drukčija jer su zečići u obliku bookmarkera koji su skriveni u knjigama na policama pa djeca ne moraju zavirivati pod klupice, ispod polica ili se valjati po podu nego, dok posuđuju knjige, obratiti pažnju gleda li ih koji bookmarker. Tražimo bijelog zeca koji je samo jedan, ali pokupite zečeve u svim bojama koje pronađete i donesite ih u četvrtak jer bit će poklona iznenađenja, neće ih dobiti samo bijeli zec”, rekla je u našem programu Andra Grošelj iz GISKO-a. Dodala je kako u potrazi mogu sudjelovati svi koji to žele, bez najave, ali treba voditi računa o radnom vremenu pojedinih ogranaka.

GISKO: Potraga za bijelim zecom

GISKO: Potraga za bijelim zecom

Foto: GISKO / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.